Loggo

Wellness Quality Support i Varberg AB - WQS


Bolaget startade sommaren 2011 och ägs och drivs av mig
Ingela Armbro.

Jag har varit egenföretagare, företagsledare och verksamhetsutvecklare i mer än  tjugo år och har dessutom mer än trettio års erfarenhet av hälsofrämjande arbete för individer , grupper och organisationer.

Genom att starta, utveckla och driva verksamheter med flera anställda inom det vi idag kallar wellness har jag skaffat mig en gedigen erfarenhet från branschen.

Jag har arbetat som projektledare och har erfarenhet av olika verktyg som ger kraft och kvalité i små och stora projekt.

Jag har spetskompetens inom hälsovetenskap, pedagogik och personalekonomi och har arbetat med tester, analyser, utbildningar och projekt i stora och små organisationer.

WQS samarbetar med professionella och kunniga samarbetspartners

 

Affärsidé

WQS vänder sig till små och medelstora företag i västsverige, som vill lyckas med sina uppdrag och mål, med fokus på struktur, synsätt och arbetssätt i hälsofrämjande perspektiv

Samarbete med WQS skall styras av varje individs, grupps och organisations specifika , behov, förutsättningar och nuläge.
 

Vision

WQS är en  självklar samarbetspartner som skapar hälsa, hållbarhet, tillväxt och bättre affärer för individer, grupper och organisationer på västkusten.

Hört från kund

"Känner mig mer strukturerad och mer kompetent som företagare. Kunskapen har lett till något konkret"

"Ett bra bollplank som gett mig handfasta tips och råd"

"Medvetenhet om vad och hur jag skapar lönsamhet"

" Nu har jag bättre koll på min verksamhet"

"Nu har vi tydliga mål och en klar strategi för hur vi ska arbeta för bättre hälsa"

"Tydlighet och klarhet i vårt
värdeskapande arbete"