Loggo

COACHING – för vägledning och handledning
Genom coaching erbjuds du och ditt företag utveckling på såväl individ- som organisationsnivå. Du får individuell hjälp med att analysera ditt nuläge, att sätta konkreta delmål och ta fram en konkret åtgärdsplan som leder mot din önskade position.

WQS tillför ett objektivt perspektiv, lång erfarenhet av  företagsutveckling, hög kompetens och bred branschkännedom.

Vad skulle det betyda för dig som företagare att känna dig nöjd med omsättning, arbetstimmar och effektivitet?

Vad skulle det betyda om du känner att det finns en klar röd tråd i ditt företagande  och att du och dina medarbetare/kollegor har engagemang, lust och glädje?

Coaching är ett fantastiskt effektivt sätt att utvecklas och det uppmuntrar till en självinsikt som lockar fram förmåga till egna lösningar och strategier. Coaching inriktar sig på nuläget och vad viljan och ambitionen är för att ta sig till ett önskat framtida läge.

Ingela Armbro har arbetat som ledare i mer än 20 år. Hon är utbildad genom Skandinaviska ledarhögskolan och använder sig av coaching för att ta dig från ett nuläge till ett önskat läge. Hon arbetar efter devisen att visst kan man coacha mot bättre resultat men ett mål på vägen är att coacha mot klokare tänkande.

Hon arbetar med  syfte/mål, analys av situationen, mobilisering av resurser, reflektion och lärdom. Ingela har lätt för att motivera och entusiasmera och hon är tålmodig och beslutsam.

För förslag kontakta 
ingela@wqs.se  
Mob: 0709 28 51 01